Help

Si të shtoj para në portofol (Wallet) ?

Për të shtuar para në llogarinë tuaj në app për t'i përdorur më pas për pagesa online (pa para në dorë) të porosive mjafton të na shkruani në live chat në app ose nëpërmjet Whatsapp +355696044400 dhe ekipi ynë do të kreditojë në llogarinë tuaj shumën e dëshiruar! Në këtë mënyrë ju paguani direkt online porosinë tuaj pa patur nevojë për para Cash!

Kush do të dërgojë porosinë tuaj?

Nëse në aplikacion do të zgjidhni të porosisni nga restorantet të cilat kanë një "verified blue badge", porosia juaj do të dërgohet nga korrierët e ToGo! Në rastet kur zgjidhni një restorant i cili nuk ka "verified blue badge" porosia juaj do të dërgohet nga korrierët e vetë restorantit!

Koha e dorëzimit të porosisë?

Ne krenohemi me shërbimin tonë të shpejtë. Qëllimi ynë është të dorëzojmë porosinë tuaj brenda 15-20 minutave nga momenti kur statusi i porosisë tuaj është gati për dorëzim. Megjithatë, ju lutemi vini re se koha e dorëzimit mund të ndryshojë në bazë të kushteve të motit, disponueshmërisë së produktit, kushteve të trafikut dhe faktorëve të tjerë. Të jeni të sigurt, ne përpiqemi t'jua ofrojmë produktet tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur. Ju gjithashtu mund të planifikoni porosinë tuaj në ditë dhe orë të caktuara.

Porosi e dëmtuar apo e pasaktë?

Kthimet ose shkëmbimet nuk pranohen pas dorëzimit: ToGo është një palë e tretë dhe ju po blini nga ne dhe jo nga restoranti, korrierët tanë nuk mund të kthejnë ose shkëmbejnë artikuj. Por ne me kënaqësi do të kreditojmë llogarinë tuaj ose do të rimbursojmë kartën tuaj për gabimet nga ana jonë! Kjo do të ndryshojë në varësi të produkteve rast pas rasti. *Ne nuk rimbursojmë tarifat e shërbimit ose bakshishet e korrierit.

Mund të ndjek live porosinë?

Absolutisht! Ne ofrojmë një veçori gjurmimi që ju lejon të monitoroni statusin dhe përparimin e porosisë tuaj në kohë reale. Pasi porosia juaj të dërgohet, do të merrni një njoftim. Thjesht kontrolloni faqen tonë të internetit ose aplikacionin për të gjurmuar porosinë tuaj dhe qëndroni të përditësuar për vendndodhjen e saj.

Harta e aktivitetit?

ToGo Express ofron shërbimin delivery në Tiranë, aktualisht ofrojmë dërgesa në të gjithë zonat e kryeqytetit. Nëse banoni në Tiranë, mund të shijoni shërbimin tonë të përshtatshëm të porositjes dhe shërbimit delivery direkt në adresën tuaj!

Tarifat e shërbimit delivery?

Për të filluar, krijoni një llogari, zgjidhni restorantin që dëshironi dhe bëni porosinë tuaj. Delivery: Tarifat fillojnë nga 100 lekë. Tarifat variojnë sipas distancës tuaj nga dyqani/restoranti dhe rriten deri në 60 lekë për çdo km. Tarifat e shërbimit: Tarifat e shërbimit ndryshojnë duke konsideruar faktorë të tillë si vendndodhja dhe numri dhe llojet e artikujve në shportën tuaj.

Still have questions?

Can’t find the answer you’re looking or? Please chat to our friendly team.